Puhtausala kiinnostavaksi -hanke TAITAJA PLUS -semifinaalissa Torniossa 30.1.2020

Eräs hankkeemme konkreettisista toimenpiteistä on vierailut puhtausalan tapahtumissa. Niinpä olikin kiva suunnata auto kohti pohjoista ja TAITAJA PLUS -semifinaalia, mikä järjestettiin Ammattiopisto Luovilla Tornion toimipisteessä. Ammattiopisto Luovin Liperin yksiköstä startattiin matkaan kahden kilpailijan ja heidän opettajiensa kanssa.

Hankeemme oli esillä Tietotorilla ja jälleen kerran virtuaalinen leikkaussalisiivous osoittautui vetonaulaksi. Kävijät tiesivät luonnollisesti paljon puhtausalasta, mutta 3D-sovellus ja sen kokeileminen oli aivan uutta. Leikkaussalia pidettiin aidon tuntuisena, sopivan haastavana ja mielenkiintoisena oppimisympäristönä. Moni kokeilija kertoi, että tuntui hienolta, kun tilassa pääsi liikkumaan ja siirtelemään esineitä. Se, että pääsi vielä oikeasti pyyhkimään eri pintoja ja näki työnsä jäljen, koettiin hyväksi.

Laitetaanpas tässä vielä onnittelut hienoista kisasuorituksista Jannelle ja Terhille sekä tietenkin kaikille TAITAJA PLUS -kisoissa olleille!

Kuvat: Riitta Törn-Säkkinen

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.