Ensimmäinen Puhtausperjantai 17.1.2020

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke on suunnitellut ja toteuttaa Joensuun Luotsissa kevään aikana Puhtausperjantai-päiviä. Päivien teemana on puhtausalan esittely, alan yritysten rekry ja oppilaitoksen koulutusmahdollisuuksista kertominen. Päivät toteutetaan kerran kuussa, perjantai-iltapäivisin ja paikalla on silloin 1- 4 yritystä. Kaikkiin kevään päiviin on jo saatu yrityksiä mukaan ja nyt siis pilotoidaan, miten tällaiset säännölliset tapahtumat saavat yhtä potentiaalista kohdeyhmäämme, eli työttömiä ihmisiä liikkeelle.

Ensimmäinen Puhtausperjantai järjestettiin 17. tammikuuta yhdessä Liperin kunnan kanssa. Emme päässet toivottuun tavoitteeseemme osallistujien suhteen ja meidän onkin nyt mietittävä, kuinka saamme markkinoitua tapahtuman mahdollisimman suurelle joukolle. Joskus toki pienikin määrä voi olla riittävä. Kahdesta kävijästämme toinen hakeutui alkavaan Riverian koulutukseen ja toinen avoimeen työpaikkaan Liperin kunnalle!

Kuvassa Seija Ikonen ja Liperin kunnan siivoustyönjohtaja Päivi Davidsson.

Ensimmäinen Puhtausperjantai 17.1.2020

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.