Ensimmäinen Puhtausperjantai 17.1.2020

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke on suunnitellut ja toteuttaa Joensuun Luotsissa kevään aikana Puhtausperjantai-päiviä. Päivien teemana on puhtausalan esittely, alan yritysten rekry ja oppilaitoksen koulutusmahdollisuuksista kertominen. Päivät toteutetaan kerran kuussa, perjantai-iltapäivisin ja paikalla on silloin 1- 4 yritystä. Kaikkiin kevään päiviin on jo saatu yrityksiä mukaan ja nyt siis pilotoidaan, miten tällaiset säännölliset tapahtumat saavat yhtä potentiaalista kohdeyhmäämme, eli työttömiä ihmisiä liikkeelle.

Ensimmäinen Puhtausperjantai järjestettiin 17. tammikuuta yhdessä Liperin kunnan kanssa. Emme päässet toivottuun tavoitteeseemme osallistujien suhteen ja meidän onkin nyt mietittävä, kuinka saamme markkinoitua tapahtuman mahdollisimman suurelle joukolle. Joskus toki pienikin määrä voi olla riittävä. Kahdesta kävijästämme toinen hakeutui alkavaan Riverian koulutukseen ja toinen avoimeen työpaikkaan Liperin kunnalle!

Kuvassa Seija Ikonen ja Liperin kunnan siivoustyönjohtaja Päivi Davidsson.

Ensimmäinen Puhtausperjantai 17.1.2020

Ajankohtaiset artikkelit

Pienyritykset korona-aikana

Kotityöpalveluyhdistys listaa asioita, jotka voivat auttaa pk-yrityksiä vaikeassa tilanteessa.

Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta.

Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta -luentosarjan avaus

Olimme suunnitelleet kevään luentosarjan ”Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta” kolmella hieman erilaisella sisällöllä Joensuuhun, Hämeenlinnaan ja Vantaalle. Joensuussa 12.3.