Hankkeen päätösseminaari tulossa!

PUHKI-hanke päättyy kesäkuun 2021 lopussa. Keväällä pidetään hankkeen päätösseminaari, jonka ohjelman suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Tilaisuus pidetään etäyhteydellä, joten voit osallistua mistä päin tahansa. Päätösseminaarissa kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja alalta, yksi vahvistetuista puhujista on siivouskuningattareksi tituleerattu Auri Kananen!

Ajankohta on 21.4.2021 klo 13.00, laita jo kalenteriin.

Ajankohtaiset artikkelit

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä.

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä.

Osaamistarvekartoitus puhdistuspalvelualalle

Puhtausalan koulutus- ja työvoimatarpeen ennakointi on yksi hankkeemme työpaketeista. Suunnittelimme alueelliset, kolme kertaa järjestettävät työpajat puhtausalan osaamistarpeista nyt ja tulevaisuudessa. Teemoiksi valitsimme: 1. Työvoiman tarve, 2. Robotiikka ja digitalisaatio ja 3.