Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli esillä ja projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi alustuspuheenvuorossa puhtausalasta ja sen monista mahdollisuuksista Itä-Suomen ohjaushenkilöstölle Nurmeksen Bomballa! Paikalla oli noin sata opinto-ohjaajaa Kajaanin, Kuopion, Savonlinnan ja Joensuun alueilta! Alustuksen aiheina oli mm. opinto-ohjaajille lähetetyn kyselyn tulokset, puhtausalan työllistymismahdollisuudet ja yleensä yhteistyön virittäminen opinto-ohjaajien suuntaan! Esittelyvideomme ensi-esitys sai todella positiivisen vastaanoton ja hanketta pidettiin tarpeellisena, sillä kuulijat kokivat, että heillä on alasta tietoa lähinnä omien asiakaskokemustensa kautta.

Alustus herätti vilkkaa keskustelu- ja kyselytulvan! Tavoitimme kohderyhmämme mielenkiinnon hienosti ja saimme kertaheitolla tuotua puhtausalana uusia tuulia isolle kuulijajoukolle! Yhteistyökuvioita syntyy varmasti jatkossa!

Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..