Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli esillä ja projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi alustuspuheenvuorossa puhtausalasta ja sen monista mahdollisuuksista Itä-Suomen ohjaushenkilöstölle Nurmeksen Bomballa! Paikalla oli noin sata opinto-ohjaajaa Kajaanin, Kuopion, Savonlinnan ja Joensuun alueilta! Alustuksen aiheina oli mm. opinto-ohjaajille lähetetyn kyselyn tulokset, puhtausalan työllistymismahdollisuudet ja yleensä yhteistyön virittäminen opinto-ohjaajien suuntaan! Esittelyvideomme ensi-esitys sai todella positiivisen vastaanoton ja hanketta pidettiin tarpeellisena, sillä kuulijat kokivat, että heillä on alasta tietoa lähinnä omien asiakaskokemustensa kautta.

Alustus herätti vilkkaa keskustelu- ja kyselytulvan! Tavoitimme kohderyhmämme mielenkiinnon hienosti ja saimme kertaheitolla tuotua puhtausalana uusia tuulia isolle kuulijajoukolle! Yhteistyökuvioita syntyy varmasti jatkossa!

Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Ajankohtaiset artikkelit

Pienyritykset korona-aikana

Kotityöpalveluyhdistys listaa asioita, jotka voivat auttaa pk-yrityksiä vaikeassa tilanteessa.

Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta.

Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta -luentosarjan avaus

Olimme suunnitelleet kevään luentosarjan ”Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta” kolmella hieman erilaisella sisällöllä Joensuuhun, Hämeenlinnaan ja Vantaalle. Joensuussa 12.3.