Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli esillä ja projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi alustuspuheenvuorossa puhtausalasta ja sen monista mahdollisuuksista Itä-Suomen ohjaushenkilöstölle Nurmeksen Bomballa! Paikalla oli noin sata opinto-ohjaajaa Kajaanin, Kuopion, Savonlinnan ja Joensuun alueilta! Alustuksen aiheina oli mm. opinto-ohjaajille lähetetyn kyselyn tulokset, puhtausalan työllistymismahdollisuudet ja yleensä yhteistyön virittäminen opinto-ohjaajien suuntaan! Esittelyvideomme ensi-esitys sai todella positiivisen vastaanoton ja hanketta pidettiin tarpeellisena, sillä kuulijat kokivat, että heillä on alasta tietoa lähinnä omien asiakaskokemustensa kautta.

Alustus herätti vilkkaa keskustelu- ja kyselytulvan! Tavoitimme kohderyhmämme mielenkiinnon hienosti ja saimme kertaheitolla tuotua puhtausalana uusia tuulia isolle kuulijajoukolle! Yhteistyökuvioita syntyy varmasti jatkossa!

Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.