Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli esillä ja projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi alustuspuheenvuorossa puhtausalasta ja sen monista mahdollisuuksista Itä-Suomen ohjaushenkilöstölle Nurmeksen Bomballa! Paikalla oli noin sata opinto-ohjaajaa Kajaanin, Kuopion, Savonlinnan ja Joensuun alueilta! Alustuksen aiheina oli mm. opinto-ohjaajille lähetetyn kyselyn tulokset, puhtausalan työllistymismahdollisuudet ja yleensä yhteistyön virittäminen opinto-ohjaajien suuntaan! Esittelyvideomme ensi-esitys sai todella positiivisen vastaanoton ja hanketta pidettiin tarpeellisena, sillä kuulijat kokivat, että heillä on alasta tietoa lähinnä omien asiakaskokemustensa kautta.

Alustus herätti vilkkaa keskustelu- ja kyselytulvan! Tavoitimme kohderyhmämme mielenkiinnon hienosti ja saimme kertaheitolla tuotua puhtausalana uusia tuulia isolle kuulijajoukolle! Yhteistyökuvioita syntyy varmasti jatkossa!

Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Ajankohtaiset artikkelit

Toisen asteen yhteys Joensuussa peruskoululaisille 29.-30.10.2019

Peruskoululaiset pääsivät tutustumaan ammatillisen koulutuksen tarjontaan, seuraamaan työnäytöksiä tai kokeilemaan erilaisia taitoja osastoilla.

Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli mukana Diverseyn järjestämässä koulutuksessa. Hankkeen esittelyn lisäksi projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi aiheesta ”3D ja Thinglink – digitekniikka leikkaussalisiivouksessa”. Paikalla oli noin 60 kuulijaa eri puolilta Suomea.

Rekry-messut Tavastialla

Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin Rekry -messut 10.10.2019. Puhtausala kiinnostavaksi hanke osallistui messuille esitellen alan työllistymismahdollisuuksia sekä koulutusmahdollisuuksia. Noin 160 alasta kiinnostunutta messukävijää vieraili hankkeen esittelypisteessä.