Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli esillä ja projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi alustuspuheenvuorossa puhtausalasta ja sen monista mahdollisuuksista Itä-Suomen ohjaushenkilöstölle Nurmeksen Bomballa! Paikalla oli noin sata opinto-ohjaajaa Kajaanin, Kuopion, Savonlinnan ja Joensuun alueilta! Alustuksen aiheina oli mm. opinto-ohjaajille lähetetyn kyselyn tulokset, puhtausalan työllistymismahdollisuudet ja yleensä yhteistyön virittäminen opinto-ohjaajien suuntaan! Esittelyvideomme ensi-esitys sai todella positiivisen vastaanoton ja hanketta pidettiin tarpeellisena, sillä kuulijat kokivat, että heillä on alasta tietoa lähinnä omien asiakaskokemustensa kautta.

Alustus herätti vilkkaa keskustelu- ja kyselytulvan! Tavoitimme kohderyhmämme mielenkiinnon hienosti ja saimme kertaheitolla tuotua puhtausalana uusia tuulia isolle kuulijajoukolle! Yhteistyökuvioita syntyy varmasti jatkossa!

Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Ajankohtaiset artikkelit

Puhtauspäivä 2.12.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke järjesti Riverian Kiinteistöpalvelualan kanssa Puhtauspäivä-tapahtuman Joensuussa.

Ammattiopisto Tavastian koulutusten esittelyilta 26.11.2019

Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin ammatillisten koulutusalojen esittelyilta 26.11.2019. Iltaan osallistuivat Hämeenlinnan alueen 9-luokkalaiset nuoret vanhempineen. Puhki -hankkeen toimija Pia Jylhä-Ollila esitteli puhtauspalvelualaa ja alan koulutusmahdollisuuksia.

VR-tekniikkaan tutustuminen 15.11.2019

Ammattiopisto Tavastian Puhki -hankkeen toimijat Sirpa Rintala ja Pia Jylhä-Ollila tutustuivat Ammattiopisto Tavastian Pintakäsittely -osaston VR -tekniikkaan. Pintakäsittelyosastolle on kehitetty virtuaalinen opetusohjelma auton maalaamiseen. Ohjelma vaikutti hyvin pitkälle kehitetyltä.