Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta. ”Peli vie mennessään!” kirjoitti Maija ja opiskelijat kommentoivat mm: ”Kuvan ja sanan yhdistäminen oli tosi kiinnostavaa. Nyt oppii uusia sanoja hauskalla tavalla. Sanahaku on hyvä; voi etsiä ja löytää siivoussanoja.”

Mobiilipeliä on ladattu tähän mennessä 82 kertaa (16.3.2020). Opettajat, kannustakaa ihmeessä opiskelijoita lataamaan peliä. Saamme samalla hyvää kokemusta, miten tällainen peli soveltuu puhtausalalle. Opimme asioita eri tavalla ja mukaan mahtuu myös näitä uusia oppimisympäristöjä. Meillä ei ole aiempaa kokemusta vastaavaista, joten kehittämistä varmasti löytyy.

Haastetta pelin kehittäjälle aiheuttivat pitkät standardisanamme. Olisiko meillä pieni haasteen paikka, kehittää alalle paremmin nykykieleen soveltuvia ammattisanoja?!


Kuva:
Omnian opiskelijat mobiilipelin kimpussa.

Mobiilipeli käytössä!

Ajankohtaiset artikkelit

Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön -webinaarin tallenne

Työn tuunaaminen -luentosarjan osa 1/3 pidettiin Joensuusta käsin 28.10.2020. Työterveyslaitoksen asiantuntija Telma Rivintoja luennoi otsikolla "Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön". Oman työn tuunaaminen on tärkeää.

Katso Auri Kanasen video Tiktokissa!

Siivousaiheisilla Tiktok-videoillaan suuret katsojamäärät tavoittanut Auri Kananen julkaisi videon yhteistyössä Puhki-hankkeen kanssa. Pääset katsomaan sen tästä!.

Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltajaopiskelijoiden luona

Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltaja-opiskelijoiden luona 28.10.2020. Mukana oli kahdeksan opiskelijaa opettajansa ja ohjaajansa kanssa. Mietimme yhdessä puhtausalan monipuolisuutta ja työllistymismahdollisuuksia.