Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta. ”Peli vie mennessään!” kirjoitti Maija ja opiskelijat kommentoivat mm: ”Kuvan ja sanan yhdistäminen oli tosi kiinnostavaa. Nyt oppii uusia sanoja hauskalla tavalla. Sanahaku on hyvä; voi etsiä ja löytää siivoussanoja.”

Mobiilipeliä on ladattu tähän mennessä 82 kertaa (16.3.2020). Opettajat, kannustakaa ihmeessä opiskelijoita lataamaan peliä. Saamme samalla hyvää kokemusta, miten tällainen peli soveltuu puhtausalalle. Opimme asioita eri tavalla ja mukaan mahtuu myös näitä uusia oppimisympäristöjä. Meillä ei ole aiempaa kokemusta vastaavaista, joten kehittämistä varmasti löytyy.

Haastetta pelin kehittäjälle aiheuttivat pitkät standardisanamme. Olisiko meillä pieni haasteen paikka, kehittää alalle paremmin nykykieleen soveltuvia ammattisanoja?!


Kuva:
Omnian opiskelijat mobiilipelin kimpussa.

Mobiilipeli käytössä!

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..