Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta. ”Peli vie mennessään!” kirjoitti Maija ja opiskelijat kommentoivat mm: ”Kuvan ja sanan yhdistäminen oli tosi kiinnostavaa. Nyt oppii uusia sanoja hauskalla tavalla. Sanahaku on hyvä; voi etsiä ja löytää siivoussanoja.”

Mobiilipeliä on ladattu tähän mennessä 82 kertaa (16.3.2020). Opettajat, kannustakaa ihmeessä opiskelijoita lataamaan peliä. Saamme samalla hyvää kokemusta, miten tällainen peli soveltuu puhtausalalle. Opimme asioita eri tavalla ja mukaan mahtuu myös näitä uusia oppimisympäristöjä. Meillä ei ole aiempaa kokemusta vastaavaista, joten kehittämistä varmasti löytyy.

Haastetta pelin kehittäjälle aiheuttivat pitkät standardisanamme. Olisiko meillä pieni haasteen paikka, kehittää alalle paremmin nykykieleen soveltuvia ammattisanoja?!


Kuva:
Omnian opiskelijat mobiilipelin kimpussa.

Mobiilipeli käytössä!

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.