Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kyselyyn valikoituivat viimeisimpään tapahtumaamme, eli ”Robotit ja puhtausala -uhat ja mahdollisuudet” webinaarimme osallistuneet. Halusimme selvittää, millainen käsitys hankkeesta on muodostunut, millaisia kokemuksia siitä on saatu ja mitä hankkeelta vielä toivotaan sen toiminnan aikana.

Saimme vastauksia yllättävän paljon! Kiitos siitä kaikille vastaajille. Kokonaisuutena palaute oli meille todella positiivinen ja koimme, että olemme saaneet aikaan paljon sellaista, mihin puhtausalan eri toimijat ovat tyytyväisiä ja pitävät merkityksellisenä. Olemme toimineet hankkeessa alueellisesti ja sen lisäksi olemme osallistuneet valtakunnallisiin tapahtumiin eri puolella Suomea. Monessa vastauksessa tuli esille, että hankkeen toimintaa olisi hyvä saada mahdollisimman laajalle; vaikka kohdealue on maakunnallisesti määritelty, kotisivujemme kautta olemme kaikkien tavoitettavissa! Vastauksissa toivottiin myös lisää yhteistyötä työnantajien, julkisen ja yksityisen sektorin kanssa. Toivottavasti tavoitamme kaikki aktiiviset ja puhtausalaa innolla eteenpäin vievät tahot hankeemme viimeisellä puoliskolla!

Voit perehtyä halutessasi kyselyn tuloksiin tarkemmin vastauskoosteessa.

Ajankohtaiset artikkelit

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.

Puhtausalan S2-opetusmateriaalia maahanmuuttajille

Pääset tutustumaan monipuoliseen materiaaliin thinglink-ympäristöissä. Saa jakaa ja käyttää vapaasti S2-opetuksessa!.