Puhki -hanke esittäytyi Tekijä2020 -messuilla Hämeenlinnassa

Tekijä2020 on seudun suurin opinto- ja rekrytointitapahtuma. Messuille osallistui esittelijöinä alueen työnantajia laaja-alaisesti sekä alueen eri asteiset oppilaitokset. Messuilla kävi tutustumassa alueen oppilaitoksien 9 ja 10 luokkalaiset aamupäivästä ja iltapäivästä paikalle saapui lukioiden opiskelijat. Näiden ryhmien lisäksi messuilla kävi hyvin paljon alan vaihtajia ja nuoria, jotka etsivät unelma-ammattiaan sekä opinto-ohjaajia. Messuilla kävi runsaasti väkeä ja Puhki:n osastolla pysähtyi noin 150 henkilöä tutustumassa alaan.

Puhki -hankkeen osastolla pysähtyi runsaasti messuvieraita ja varsinkin nuoria. He katsoivat hankkeessa tuotettua Puhtausalan monet mahdollisuudet videota ja samalla vastasivat pieneen kyselyyn. Kyselyyn he vastasivat 3 – 5 henkilön ryhmissä ja kukin vastaaja sai mukaansa Puhki -vihon ja kynän. Hankkeessa hankittu robotti kiinnosti nuoria hyvin paljon. Näin päästiin keskustelemaan messuvieraiden kanssa henkilökohtaisesti puhtausalasta ja sen suomista monista mahdollisuuksista. Keskustelujen perusteella alan hyviä puolia saa tuoda esille vielä jatkossakin. Hyvin monella oli vanhentunut käsitys työn sisällöstä, palkasta ja työajoista. Se että, alalla on mahdollisuus opiskella esim. ammattikorkeakoulussa oli monelle henkilölle ihan uusi asia.

Puhki -hanke esittäytyi Tekijä2020 -messuilla Hämeenlinnassa

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.