Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltajaopiskelijoiden luona

Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltaja-opiskelijoiden luona 28.10.2020. Mukana oli kahdeksan opiskelijaa opettajansa ja ohjaajansa kanssa. Mietimme yhdessä puhtausalan monipuolisuutta ja työllistymismahdollisuuksia. Juttelimme erilaisista oppimisympäristöistä ja opiskelijoiden mielestä videoiden avulla on helppo oppia uusia asioita. Puhtausalan sanaristikoita kukaan ei ollut aiemmin tehnyt, mutta standardisanojen opettelu mobiilipelin avulla oli monelle tuttua. Mukavaa, että Luovissa on hyödynnetty hankkeemme materiaaleja.

Olipa myös hienoa huomata, että opiskelijat huolehtivat esimerkillisellä tavalla hygieniasta! Aina luokkaan tullessaan jokainen pesi kätensä huolellisesti.

Kuvassa 6 opiskelijaa ja opettajat.

Puhki -hanke vieraili Liperissä,  Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltajaopiskelijoiden luona

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..