Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltajaopiskelijoiden luona

Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltaja-opiskelijoiden luona 28.10.2020. Mukana oli kahdeksan opiskelijaa opettajansa ja ohjaajansa kanssa. Mietimme yhdessä puhtausalan monipuolisuutta ja työllistymismahdollisuuksia. Juttelimme erilaisista oppimisympäristöistä ja opiskelijoiden mielestä videoiden avulla on helppo oppia uusia asioita. Puhtausalan sanaristikoita kukaan ei ollut aiemmin tehnyt, mutta standardisanojen opettelu mobiilipelin avulla oli monelle tuttua. Mukavaa, että Luovissa on hyödynnetty hankkeemme materiaaleja.

Olipa myös hienoa huomata, että opiskelijat huolehtivat esimerkillisellä tavalla hygieniasta! Aina luokkaan tullessaan jokainen pesi kätensä huolellisesti.

Kuvassa 6 opiskelijaa ja opettajat.

Puhki -hanke vieraili Liperissä,  Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltajaopiskelijoiden luona

Ajankohtaiset artikkelit

Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön -webinaarin tallenne

Työn tuunaaminen -luentosarjan osa 1/3 pidettiin Joensuusta käsin 28.10.2020. Työterveyslaitoksen asiantuntija Telma Rivintoja luennoi otsikolla "Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön". Oman työn tuunaaminen on tärkeää.

Katso Auri Kanasen video Tiktokissa!

Siivousaiheisilla Tiktok-videoillaan suuret katsojamäärät tavoittanut Auri Kananen julkaisi videon yhteistyössä Puhki-hankkeen kanssa. Pääset katsomaan sen tästä!.

Arvonnan voittajat!

Careerian Digiviestinnällä näkyvyyttä -webinaarin palautekyselyn arvonnassa festarilaukun voittivat Päivi Sundell, Jarmo Karhunen ja Marja Eikonsalo. Onnea voittajille! .