Puhki -hankkeen toimijat osallistuivat Teknologia 19 -messuille 6.11.2019

Helsingin Messukeskuksessa järjestetyt teknologiamessut olivat täynnä robotikkaa ja erilaisia, niin teollisuuteen kuin kiinteistöjen toimintaan ja seurantaan liittyviä teknisesti pitkälle vietyjä ratkaisuja. Hankkeesta messuille osallistui Seija Ikonen, Sirpa Rintala, Pia Laurila ja Pia Jylhä-Ollila.

Messuilla ei ihan ollut esillä sen tyyppistä robotiikkaa, mitä sellaisenaan voisi käyttää puhtauspalvelualan tehtävissä. Lähinnä sitä oli erilaiset kuljettamiseen kehitetyt robotit.

Messuilla päästiin kokeilemaan VR -laseja paperiteollisuuden toimintaympäristössä. Ohjaus kädestä pitäen oli tarpeen. :-) Lisäksi nähtiin laitteita jotka toimivat kauko-ohjauksella tai annettujen ohjeiden mukaan tunnistaen sijaintinsa.

Kokonaisuuten messuille osallistuminen oli antoisaa. Huomasimme, että puhtausala on mukana hyvin kehityksessä. Erityisesti yhdistelmäkonerobotit ovat kehittyneet paljon viime vuosina. Myös 3D-tekniikan tuleminen puhtausalalle monipuolistaa oppimisympäristöjä.

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.