Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi Luotsissa 9.1.2020

Joensuun Luotsi on uudenlainen kohtaamispaikka työnhakijoiden ja työnantajien yksilöllisiin tarpeisiin. Siellä tarjotaan henkilökohtaista valmennusta sekä uudenlaisia palveluita työhön tai koulutukseen suuntaaville joensuulaisille. Duuniagentit auttavat työnhakijoita ja työnantajia kohtaamaan toisensa, joko suoraan tai opintopolun jälkeen. Duuniagenttien on hallittava laaja kirjo erilaisia ammatteja ja niihin liittyviä erityispiirteitä. Nyt saatiin puhtausalan monet mahdollisuudet niiden henkilöiden tietoon, joilla on mahdollista ohjata ihmisiä alallemme!

Tilaisuudessa oli paikalla noin 30 duuniagenttia. He pitivät todella tärkeänä sitä, että saivat päivitettyä kertaheitolla tietonsa ja käsityksensä puhtausalasta. Puhki -hankkeelta saadut videot koettiin todella tervetulleeksi, sillä niitä katsomalla alan monipuolisuus tulee selkeästi esille. Urapolkuvideot tuovat puolestaan esille yksilöllisiä tarinoita, joihin voi olla helppo samaistua.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi Luotsissa 9.1.2020

Ajankohtaiset artikkelit

Ensimmäinen Puhtausperjantai 17.1.2020

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke on suunnitellut ja toteuttaa Joensuun Luotsissa kevään aikana Puhtausperjantai-päiviä. Päivien teemana on puhtausalan esittely, alan yritysten rekry ja oppilaitoksen koulutusmahdollisuuksista kertominen.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi TE-palveluille Joensuussa 14.1.2020

TE-palveluissa työskentelee n. 70 asiantuntijaa eri tehtävissä Joensuun ja lähikuntien alueella. Pääsimme esittelemään puhtausalaa miltei koko henkilöstölle kertaheitolla, sillä tilaisuudessa oli noin 60 henkilöä, joista osa etäyhteyden päässä maakunnassa.

Puhtauspäivä 2.12.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke järjesti Riverian Kiinteistöpalvelualan kanssa Puhtauspäivä-tapahtuman Joensuussa.