Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi Luotsissa 9.1.2020

Joensuun Luotsi on uudenlainen kohtaamispaikka työnhakijoiden ja työnantajien yksilöllisiin tarpeisiin. Siellä tarjotaan henkilökohtaista valmennusta sekä uudenlaisia palveluita työhön tai koulutukseen suuntaaville joensuulaisille. Duuniagentit auttavat työnhakijoita ja työnantajia kohtaamaan toisensa, joko suoraan tai opintopolun jälkeen. Duuniagenttien on hallittava laaja kirjo erilaisia ammatteja ja niihin liittyviä erityispiirteitä. Nyt saatiin puhtausalan monet mahdollisuudet niiden henkilöiden tietoon, joilla on mahdollista ohjata ihmisiä alallemme!

Tilaisuudessa oli paikalla noin 30 duuniagenttia. He pitivät todella tärkeänä sitä, että saivat päivitettyä kertaheitolla tietonsa ja käsityksensä puhtausalasta. Puhki -hankkeelta saadut videot koettiin todella tervetulleeksi, sillä niitä katsomalla alan monipuolisuus tulee selkeästi esille. Urapolkuvideot tuovat puolestaan esille yksilöllisiä tarinoita, joihin voi olla helppo samaistua.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi Luotsissa 9.1.2020

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..