Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi Luotsissa 9.1.2020

Joensuun Luotsi on uudenlainen kohtaamispaikka työnhakijoiden ja työnantajien yksilöllisiin tarpeisiin. Siellä tarjotaan henkilökohtaista valmennusta sekä uudenlaisia palveluita työhön tai koulutukseen suuntaaville joensuulaisille. Duuniagentit auttavat työnhakijoita ja työnantajia kohtaamaan toisensa, joko suoraan tai opintopolun jälkeen. Duuniagenttien on hallittava laaja kirjo erilaisia ammatteja ja niihin liittyviä erityispiirteitä. Nyt saatiin puhtausalan monet mahdollisuudet niiden henkilöiden tietoon, joilla on mahdollista ohjata ihmisiä alallemme!

Tilaisuudessa oli paikalla noin 30 duuniagenttia. He pitivät todella tärkeänä sitä, että saivat päivitettyä kertaheitolla tietonsa ja käsityksensä puhtausalasta. Puhki -hankkeelta saadut videot koettiin todella tervetulleeksi, sillä niitä katsomalla alan monipuolisuus tulee selkeästi esille. Urapolkuvideot tuovat puolestaan esille yksilöllisiä tarinoita, joihin voi olla helppo samaistua.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi Luotsissa 9.1.2020

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.