Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi Luotsissa 9.1.2020

Joensuun Luotsi on uudenlainen kohtaamispaikka työnhakijoiden ja työnantajien yksilöllisiin tarpeisiin. Siellä tarjotaan henkilökohtaista valmennusta sekä uudenlaisia palveluita työhön tai koulutukseen suuntaaville joensuulaisille. Duuniagentit auttavat työnhakijoita ja työnantajia kohtaamaan toisensa, joko suoraan tai opintopolun jälkeen. Duuniagenttien on hallittava laaja kirjo erilaisia ammatteja ja niihin liittyviä erityispiirteitä. Nyt saatiin puhtausalan monet mahdollisuudet niiden henkilöiden tietoon, joilla on mahdollista ohjata ihmisiä alallemme!

Tilaisuudessa oli paikalla noin 30 duuniagenttia. He pitivät todella tärkeänä sitä, että saivat päivitettyä kertaheitolla tietonsa ja käsityksensä puhtausalasta. Puhki -hankkeelta saadut videot koettiin todella tervetulleeksi, sillä niitä katsomalla alan monipuolisuus tulee selkeästi esille. Urapolkuvideot tuovat puolestaan esille yksilöllisiä tarinoita, joihin voi olla helppo samaistua.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi Luotsissa 9.1.2020

Ajankohtaiset artikkelit

Pienyritykset korona-aikana

Kotityöpalveluyhdistys listaa asioita, jotka voivat auttaa pk-yrityksiä vaikeassa tilanteessa.

Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta.

Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta -luentosarjan avaus

Olimme suunnitelleet kevään luentosarjan ”Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta” kolmella hieman erilaisella sisällöllä Joensuuhun, Hämeenlinnaan ja Vantaalle. Joensuussa 12.3.