Puhtauspäivä 2.12.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke järjesti Riverian Kiinteistöpalvelualan kanssa Puhtauspäivä-tapahtuman Joensuussa. Iltapäivän aikana pääsi tutustumaan Kiinteistöpalvelualan uusiin opetustiloihin, paikalla olevien näytteilleasettajien tarjontaan ja hankkeemme toimintaan sekä kokeilemaan käytännössä virtuaalista leikkaussalisiivousta. Opiskelijat huolehtivat tilojen esittelystä ja tarjoiluista mallikkaasti. Lähiesimiestyön ammattitutkintoa opiskeleva Olli piti tietoiskut aseptiikasta ja kotisiivouksen nikseistä.

Kuuntelimme myös live-lähetystä SSTL:n toimistolta, olihan meillä jännitettävänä kaksi finalistia Puhtausalan Vuoden Teko 2019 -kisassa.

Kävijöitä oli kaikkiaan noin 80: Puhtauspäivän itseoikeutettuja sankareita eri yrityksistä, esimiehiä ja tietenkin omia opiskelijoitamme. Oli hienoa olla mukana valtakunnallisessa Puhtauspäivässä!

Ajankohtaiset artikkelit

Ensimmäinen Puhtausperjantai 17.1.2020

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke on suunnitellut ja toteuttaa Joensuun Luotsissa kevään aikana Puhtausperjantai-päiviä. Päivien teemana on puhtausalan esittely, alan yritysten rekry ja oppilaitoksen koulutusmahdollisuuksista kertominen.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi TE-palveluille Joensuussa 14.1.2020

TE-palveluissa työskentelee n. 70 asiantuntijaa eri tehtävissä Joensuun ja lähikuntien alueella. Pääsimme esittelemään puhtausalaa miltei koko henkilöstölle kertaheitolla, sillä tilaisuudessa oli noin 60 henkilöä, joista osa etäyhteyden päässä maakunnassa.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi Luotsissa 9.1.2020

Joensuun Luotsi on uudenlainen kohtaamispaikka työnhakijoiden ja työnantajien yksilöllisiin tarpeisiin..