Puhtauspäivä 2.12.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke järjesti Riverian Kiinteistöpalvelualan kanssa Puhtauspäivä-tapahtuman Joensuussa. Iltapäivän aikana pääsi tutustumaan Kiinteistöpalvelualan uusiin opetustiloihin, paikalla olevien näytteilleasettajien tarjontaan ja hankkeemme toimintaan sekä kokeilemaan käytännössä virtuaalista leikkaussalisiivousta. Opiskelijat huolehtivat tilojen esittelystä ja tarjoiluista mallikkaasti. Lähiesimiestyön ammattitutkintoa opiskeleva Olli piti tietoiskut aseptiikasta ja kotisiivouksen nikseistä.

Kuuntelimme myös live-lähetystä SSTL:n toimistolta, olihan meillä jännitettävänä kaksi finalistia Puhtausalan Vuoden Teko 2019 -kisassa.

Kävijöitä oli kaikkiaan noin 80: Puhtauspäivän itseoikeutettuja sankareita eri yrityksistä, esimiehiä ja tietenkin omia opiskelijoitamme. Oli hienoa olla mukana valtakunnallisessa Puhtauspäivässä!

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..