Puhtauspäivä 2.12.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke järjesti Riverian Kiinteistöpalvelualan kanssa Puhtauspäivä-tapahtuman Joensuussa. Iltapäivän aikana pääsi tutustumaan Kiinteistöpalvelualan uusiin opetustiloihin, paikalla olevien näytteilleasettajien tarjontaan ja hankkeemme toimintaan sekä kokeilemaan käytännössä virtuaalista leikkaussalisiivousta. Opiskelijat huolehtivat tilojen esittelystä ja tarjoiluista mallikkaasti. Lähiesimiestyön ammattitutkintoa opiskeleva Olli piti tietoiskut aseptiikasta ja kotisiivouksen nikseistä.

Kuuntelimme myös live-lähetystä SSTL:n toimistolta, olihan meillä jännitettävänä kaksi finalistia Puhtausalan Vuoden Teko 2019 -kisassa.

Kävijöitä oli kaikkiaan noin 80: Puhtauspäivän itseoikeutettuja sankareita eri yrityksistä, esimiehiä ja tietenkin omia opiskelijoitamme. Oli hienoa olla mukana valtakunnallisessa Puhtauspäivässä!

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.