Puhtauspäivä 2.12.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke järjesti Riverian Kiinteistöpalvelualan kanssa Puhtauspäivä-tapahtuman Joensuussa. Iltapäivän aikana pääsi tutustumaan Kiinteistöpalvelualan uusiin opetustiloihin, paikalla olevien näytteilleasettajien tarjontaan ja hankkeemme toimintaan sekä kokeilemaan käytännössä virtuaalista leikkaussalisiivousta. Opiskelijat huolehtivat tilojen esittelystä ja tarjoiluista mallikkaasti. Lähiesimiestyön ammattitutkintoa opiskeleva Olli piti tietoiskut aseptiikasta ja kotisiivouksen nikseistä.

Kuuntelimme myös live-lähetystä SSTL:n toimistolta, olihan meillä jännitettävänä kaksi finalistia Puhtausalan Vuoden Teko 2019 -kisassa.

Kävijöitä oli kaikkiaan noin 80: Puhtauspäivän itseoikeutettuja sankareita eri yrityksistä, esimiehiä ja tietenkin omia opiskelijoitamme. Oli hienoa olla mukana valtakunnallisessa Puhtauspäivässä!

Ajankohtaiset artikkelit

Pienyritykset korona-aikana

Kotityöpalveluyhdistys listaa asioita, jotka voivat auttaa pk-yrityksiä vaikeassa tilanteessa.

Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta.

Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta -luentosarjan avaus

Olimme suunnitelleet kevään luentosarjan ”Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta” kolmella hieman erilaisella sisällöllä Joensuuhun, Hämeenlinnaan ja Vantaalle. Joensuussa 12.3.