Puhtausviikko Joensuussa 24.2. – 28.2.2020

Puhtausviikko toteutettiin yhteistyössä Luotsin ja Business Joensuun kanssa. Viikon aikana esittelimme puhtausalaa monin eri tavoin ja tarjosimme myös musiikkia ja stand up -komiikkaa kävijöiden iloksi.

Puhtausviikon avasi Puhdas Ilon toimitusjohtaja Eeva-Leena Lappalainen ja viikon aikana työntekijät ja yrittäjät esittelivät alaa omien kokemusten ja yritystarinoiden kautta. Työharjoittelunsa hankkeessa päättänyt Milla Sundell kertoi työn ja opiskelun yhdistämisestä ja uusiin oppimisympäristöihin ja robotiikkaan pääsi perehtymään VR-lasien ja yhdistelmäkonerobotin kanssa. Lisäksi järjestettiin vierailu Sakupe Oy:n tekstiilipesulaan, jossa pääsi seuraamaan vaikkapa oman työkohteen siivoustekstiilien puhdistumista. Kahtena päivänä oli rekrytointitilaisuudet ja 6 paikallista yritystä haastatteli 160 työnhakijaa. Kaikkiaan kävijöitä oli viikon aikana n. 280.

Yhteistyökumppaneitamme viikon aikana olivat myös Pohjois-Karjalan TE-palvelut, Ammattiopisto Luovi, Riveria, Coor Oy, Itä-Suomen Siivouspalvelu Oy, Lassila&Tikanoja Oy, Otsotek /Kontiosiivous Oy, Puhdas Ilo Oy, Siun soten välinehuolto, Original Sokos Hotel Kimmel.

Tämäntyyppistä Puhtausviikkoa ei ole aiemmin alueellamme järjestetty. Viikko huomioitiin hienosti mediassa, sillä Yle uutiset haastatteli kahta yrittäjäämme Itä-Suomen uutisiin ja Viikko Pohjois-Karjala teki lehtijutun tapahtumastamme. Myös paikallinen Karjalan Heili huomioi Puhtausviikon artikkelissaan.
Olipa uusi ja hieno kokemus! Luotsin osuus Puhtausviikon järjestelyissä oli suuri ja on ollut todella tärkeää päästä verkostoitumaan alueemme eri toimijoiden kanssa. Kaikilla meillä on sama päämäärä: saada osaavia työntekijöitä puhtausalan monipuolisiin työtehtäviin.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Puhtausviikon tapahtumiin Thinglink-ympäristössä! Voit liikutella kuvaa ja ikoneita klikkaamalla pääset katsomaan joko videoita, kuvia tai esityksiä.

Kuvat:
1_Torstaina rekryttiin
2_Millan tarina kiinnosti
3_Riitta juonsi viikon tapahtuman

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.