Rekrypäivä Joensuun Luotsissa

Kevään pandemia päätti rekrypäivämme lyhyeen ja saimme toteutettua vain kaksi rekry-iltapäivää ennen etätöihin siirtymistä. Nyt päätimme aloittaa uudelleen ja syksylle suunnitelluista neljästä rekry-päivästä ensimmäinen toteutettiin Joensuun Luotsin tiloissa 18.9.2020. Teimme yhteistyötä TE-palvelujen kanssa ja myös he markkinoivat tapahtumaamme omille asiakkailleen tapahtumakalenterissaan.

Yrityksistä Coor ja Lassila&Tikanoja olivat paikalla haastattelemassa hakijoita. Paikalle tuli noin 10 henkilöä. Määrä tuntui pieneltä, mutta onneksi tälläkin kertaa hakijoissa oli todella potentiaalisia henkilöitä ja molempien yritysten edustajat olivat tyytyväisiä tapahtumaan.

Kuva 1 Coorin palveluesimies Tuija

Kuva 2 L&T:n palvelumestarit Hanna ja Jonna

Kuva 3 Luotsin duuniagentit

Kuva 4 Riverian lehtori Tanja esittelee koulutuksia

Ajankohtaiset artikkelit

Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön -webinaarin tallenne

Työn tuunaaminen -luentosarjan osa 1/3 pidettiin Joensuusta käsin 28.10.2020. Työterveyslaitoksen asiantuntija Telma Rivintoja luennoi otsikolla "Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön". Oman työn tuunaaminen on tärkeää.

Katso Auri Kanasen video Tiktokissa!

Siivousaiheisilla Tiktok-videoillaan suuret katsojamäärät tavoittanut Auri Kananen julkaisi videon yhteistyössä Puhki-hankkeen kanssa. Pääset katsomaan sen tästä!.

Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltajaopiskelijoiden luona

Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltaja-opiskelijoiden luona 28.10.2020. Mukana oli kahdeksan opiskelijaa opettajansa ja ohjaajansa kanssa. Mietimme yhdessä puhtausalan monipuolisuutta ja työllistymismahdollisuuksia.