Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi TE-palveluille Joensuussa 14.1.2020

TE-palveluissa työskentelee n. 70 asiantuntijaa eri tehtävissä Joensuun ja lähikuntien alueella. Pääsimme esittelemään puhtausalaa miltei koko henkilöstölle kertaheitolla, sillä tilaisuudessa oli noin 60 henkilöä, joista osa etäyhteyden päässä maakunnassa. Samalla saimme annettua tietoa videoista, joita he voivat käyttää hyödykseen alamme esittelyssä asiakkailleen.

Yhteistyökuvioiden hiominen alkoi heti esittelyn jälkeen! Lähdemme suunnittelemaan TE-palvelujen asiakkaiden yritysvierailuja ja henkilöstön vierailuja paikallisiin yrityksiin kevään aikana. Jo muutamalla käyntikerralla saamme varmasti esiteltyä alaa todella konkreettisesti ja sen mahdollisuuden näkyvät uudella tavalla. Järjestämme myös yhteistyöpalaverin TE-palvelujen, yrittäjien ja oppilaitoksen edustajien kanssa ja lähdemme suunnittelemaan rekrykoulutusta.

Kuvassa Te-palvelujen Päivi Väänänen avaamassa tilaisuutta.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi TE-palveluille Joensuussa 14.1.2020

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..