Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi TE-palveluille Joensuussa 14.1.2020

TE-palveluissa työskentelee n. 70 asiantuntijaa eri tehtävissä Joensuun ja lähikuntien alueella. Pääsimme esittelemään puhtausalaa miltei koko henkilöstölle kertaheitolla, sillä tilaisuudessa oli noin 60 henkilöä, joista osa etäyhteyden päässä maakunnassa. Samalla saimme annettua tietoa videoista, joita he voivat käyttää hyödykseen alamme esittelyssä asiakkailleen.

Yhteistyökuvioiden hiominen alkoi heti esittelyn jälkeen! Lähdemme suunnittelemaan TE-palvelujen asiakkaiden yritysvierailuja ja henkilöstön vierailuja paikallisiin yrityksiin kevään aikana. Jo muutamalla käyntikerralla saamme varmasti esiteltyä alaa todella konkreettisesti ja sen mahdollisuuden näkyvät uudella tavalla. Järjestämme myös yhteistyöpalaverin TE-palvelujen, yrittäjien ja oppilaitoksen edustajien kanssa ja lähdemme suunnittelemaan rekrykoulutusta.

Kuvassa Te-palvelujen Päivi Väänänen avaamassa tilaisuutta.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi TE-palveluille Joensuussa 14.1.2020

Ajankohtaiset artikkelit

Pienyritykset korona-aikana

Kotityöpalveluyhdistys listaa asioita, jotka voivat auttaa pk-yrityksiä vaikeassa tilanteessa.

Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta.

Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta -luentosarjan avaus

Olimme suunnitelleet kevään luentosarjan ”Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta” kolmella hieman erilaisella sisällöllä Joensuuhun, Hämeenlinnaan ja Vantaalle. Joensuussa 12.3.