Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi TE-palveluille Joensuussa 14.1.2020

TE-palveluissa työskentelee n. 70 asiantuntijaa eri tehtävissä Joensuun ja lähikuntien alueella. Pääsimme esittelemään puhtausalaa miltei koko henkilöstölle kertaheitolla, sillä tilaisuudessa oli noin 60 henkilöä, joista osa etäyhteyden päässä maakunnassa. Samalla saimme annettua tietoa videoista, joita he voivat käyttää hyödykseen alamme esittelyssä asiakkailleen.

Yhteistyökuvioiden hiominen alkoi heti esittelyn jälkeen! Lähdemme suunnittelemaan TE-palvelujen asiakkaiden yritysvierailuja ja henkilöstön vierailuja paikallisiin yrityksiin kevään aikana. Jo muutamalla käyntikerralla saamme varmasti esiteltyä alaa todella konkreettisesti ja sen mahdollisuuden näkyvät uudella tavalla. Järjestämme myös yhteistyöpalaverin TE-palvelujen, yrittäjien ja oppilaitoksen edustajien kanssa ja lähdemme suunnittelemaan rekrykoulutusta.

Kuvassa Te-palvelujen Päivi Väänänen avaamassa tilaisuutta.

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke esittäytyi TE-palveluille Joensuussa 14.1.2020

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.