Toisen asteen yhteys Joensuussa peruskoululaisille 29.-30.10.2019

Peruskoululaiset pääsivät tutustumaan ammatillisen koulutuksen tarjontaan, seuraamaan työnäytöksiä tai kokeilemaan erilaisia taitoja osastoilla. Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli mukana tapahtumassa esittäytymässä ja kertomassa puhtausalan monista mahdollisuuksista yhteisosastolla Kiinteistöpalvelutiimin kanssa. Paikalla vieraili n. 1500 peruskoululaista opoineen Joensuun seudulta.

Osastolla oli mahdollisuus ajaa temppurata yhdistelmäkoneella, seurata potilasvuoteen petaamista, kysellä Pepper-humanoidirobotilta tietoja puhtausalasta ja kokeilla leikkaussalisiivousta virtuaalisesti! Erityisesti 3D ja robotiikkaa kiinnostivat nuoria! Virtuaaliseen leikkaussalisiivoukseen oli miltei jatkuvasti jonoa ja moni pysähtyi haastattelemaan Pepperiä ja halusi ottaa selfien sen kanssa.

Tavoitimme tapahtumassa hyvin kohderyhmämme, eli opinto-ohjaajat ja peruskoulun yläasteella opiskelevat nuoret. Saimme tuotua puhtausalaa esille postitiivisti ja monipuolisesti!

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.