Toisen asteen yhteys Joensuussa peruskoululaisille 29.-30.10.2019

Peruskoululaiset pääsivät tutustumaan ammatillisen koulutuksen tarjontaan, seuraamaan työnäytöksiä tai kokeilemaan erilaisia taitoja osastoilla. Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli mukana tapahtumassa esittäytymässä ja kertomassa puhtausalan monista mahdollisuuksista yhteisosastolla Kiinteistöpalvelutiimin kanssa. Paikalla vieraili n. 1500 peruskoululaista opoineen Joensuun seudulta.

Osastolla oli mahdollisuus ajaa temppurata yhdistelmäkoneella, seurata potilasvuoteen petaamista, kysellä Pepper-humanoidirobotilta tietoja puhtausalasta ja kokeilla leikkaussalisiivousta virtuaalisesti! Erityisesti 3D ja robotiikkaa kiinnostivat nuoria! Virtuaaliseen leikkaussalisiivoukseen oli miltei jatkuvasti jonoa ja moni pysähtyi haastattelemaan Pepperiä ja halusi ottaa selfien sen kanssa.

Tavoitimme tapahtumassa hyvin kohderyhmämme, eli opinto-ohjaajat ja peruskoulun yläasteella opiskelevat nuoret. Saimme tuotua puhtausalaa esille postitiivisti ja monipuolisesti!

Toisen asteen yhteys Joensuussa peruskoululaisille 29.-30.10.2019

Ajankohtaiset artikkelit

Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli esillä ja projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi alustuspuheenvuorossa puhtausalasta ja sen monista mahdollisuuksista Itä-Suomen ohjaushenkilöstölle Nurmeksen Bomballa.

Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli mukana Diverseyn järjestämässä koulutuksessa. Hankkeen esittelyn lisäksi projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi aiheesta ”3D ja Thinglink – digitekniikka leikkaussalisiivouksessa”. Paikalla oli noin 60 kuulijaa eri puolilta Suomea.

Rekry-messut Tavastialla

Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin Rekry -messut 10.10.2019. Puhtausala kiinnostavaksi hanke osallistui messuille esitellen alan työllistymismahdollisuuksia sekä koulutusmahdollisuuksia. Noin 160 alasta kiinnostunutta messukävijää vieraili hankkeen esittelypisteessä.