Toisen asteen yhteys Joensuussa peruskoululaisille 29.-30.10.2019

Peruskoululaiset pääsivät tutustumaan ammatillisen koulutuksen tarjontaan, seuraamaan työnäytöksiä tai kokeilemaan erilaisia taitoja osastoilla. Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli mukana tapahtumassa esittäytymässä ja kertomassa puhtausalan monista mahdollisuuksista yhteisosastolla Kiinteistöpalvelutiimin kanssa. Paikalla vieraili n. 1500 peruskoululaista opoineen Joensuun seudulta.

Osastolla oli mahdollisuus ajaa temppurata yhdistelmäkoneella, seurata potilasvuoteen petaamista, kysellä Pepper-humanoidirobotilta tietoja puhtausalasta ja kokeilla leikkaussalisiivousta virtuaalisesti! Erityisesti 3D ja robotiikkaa kiinnostivat nuoria! Virtuaaliseen leikkaussalisiivoukseen oli miltei jatkuvasti jonoa ja moni pysähtyi haastattelemaan Pepperiä ja halusi ottaa selfien sen kanssa.

Tavoitimme tapahtumassa hyvin kohderyhmämme, eli opinto-ohjaajat ja peruskoulun yläasteella opiskelevat nuoret. Saimme tuotua puhtausalaa esille postitiivisti ja monipuolisesti!

Ajankohtaiset artikkelit

Pienyritykset korona-aikana

Kotityöpalveluyhdistys listaa asioita, jotka voivat auttaa pk-yrityksiä vaikeassa tilanteessa.

Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta.

Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta -luentosarjan avaus

Olimme suunnitelleet kevään luentosarjan ”Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta” kolmella hieman erilaisella sisällöllä Joensuuhun, Hämeenlinnaan ja Vantaalle. Joensuussa 12.3.