Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli mukana Diverseyn järjestämässä koulutuksessa. Hankkeen esittelyn lisäksi projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi aiheesta ”3D ja Thinglink – digitekniikka leikkaussalisiivouksessa”.

Paikalla oli noin 60 kuulijaa eri puolilta Suomea. Alustus herätti mielenkiintoa ja todettiin, että videoiden hyödyntäminen perehdytyksissä on hyödyllistä ja voi nostaa työn laatua. Pohdittiin myös sitä, kuka osaa tehdä ”täydellisen” työsuorituksen. Kun rohkeutta ja osaamista videoiden kuvaamiseen löytyy, niiden avulla perehdytettävä saa selkeän kokonaiskuvan asiasta, jolloin myös oppiminen voi helpottua.

Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.