Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli mukana Diverseyn järjestämässä koulutuksessa. Hankkeen esittelyn lisäksi projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi aiheesta ”3D ja Thinglink – digitekniikka leikkaussalisiivouksessa”.

Paikalla oli noin 60 kuulijaa eri puolilta Suomea. Alustus herätti mielenkiintoa ja todettiin, että videoiden hyödyntäminen perehdytyksissä on hyödyllistä ja voi nostaa työn laatua. Pohdittiin myös sitä, kuka osaa tehdä ”täydellisen” työsuorituksen. Kun rohkeutta ja osaamista videoiden kuvaamiseen löytyy, niiden avulla perehdytettävä saa selkeän kokonaiskuvan asiasta, jolloin myös oppiminen voi helpottua.

Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Ajankohtaiset artikkelit

Pienyritykset korona-aikana

Kotityöpalveluyhdistys listaa asioita, jotka voivat auttaa pk-yrityksiä vaikeassa tilanteessa.

Mobiilipeli käytössä!

Olipas kiva saada palautetta mobiilipelistämme! Omnian Palvelualojen opettaja Maija Myllykoski soitti ja kertoi, että opiskelijat olivat ladanneet standardisanojen opettelupelin Play-kaupasta.

Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta -luentosarjan avaus

Olimme suunnitelleet kevään luentosarjan ”Robotiikka ja digitalisaatio puhtausalan näkökulmasta” kolmella hieman erilaisella sisällöllä Joensuuhun, Hämeenlinnaan ja Vantaalle. Joensuussa 12.3.