Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli mukana Diverseyn järjestämässä koulutuksessa. Hankkeen esittelyn lisäksi projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi aiheesta ”3D ja Thinglink – digitekniikka leikkaussalisiivouksessa”.

Paikalla oli noin 60 kuulijaa eri puolilta Suomea. Alustus herätti mielenkiintoa ja todettiin, että videoiden hyödyntäminen perehdytyksissä on hyödyllistä ja voi nostaa työn laatua. Pohdittiin myös sitä, kuka osaa tehdä ”täydellisen” työsuorituksen. Kun rohkeutta ja osaamista videoiden kuvaamiseen löytyy, niiden avulla perehdytettävä saa selkeän kokonaiskuvan asiasta, jolloin myös oppiminen voi helpottua.

Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..