Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli mukana Diverseyn järjestämässä koulutuksessa. Hankkeen esittelyn lisäksi projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi aiheesta ”3D ja Thinglink – digitekniikka leikkaussalisiivouksessa”.

Paikalla oli noin 60 kuulijaa eri puolilta Suomea. Alustus herätti mielenkiintoa ja todettiin, että videoiden hyödyntäminen perehdytyksissä on hyödyllistä ja voi nostaa työn laatua. Pohdittiin myös sitä, kuka osaa tehdä ”täydellisen” työsuorituksen. Kun rohkeutta ja osaamista videoiden kuvaamiseen löytyy, niiden avulla perehdytettävä saa selkeän kokonaiskuvan asiasta, jolloin myös oppiminen voi helpottua.

Turvallinen sairaalaympäristö XVI 24.10.2019 Tampereella

Ajankohtaiset artikkelit

Itä-Suomen ohjaushenkilöstön koulutuspäivät 1.11.2019

Puhtausala kiinnostavaksi -hanke oli esillä ja projektiasiantuntija Seija Ikonen kertoi alustuspuheenvuorossa puhtausalasta ja sen monista mahdollisuuksista Itä-Suomen ohjaushenkilöstölle Nurmeksen Bomballa.

Toisen asteen yhteys Joensuussa peruskoululaisille 29.-30.10.2019

Peruskoululaiset pääsivät tutustumaan ammatillisen koulutuksen tarjontaan, seuraamaan työnäytöksiä tai kokeilemaan erilaisia taitoja osastoilla.

Rekry-messut Tavastialla

Ammattiopisto Tavastiassa järjestettiin Rekry -messut 10.10.2019. Puhtausala kiinnostavaksi hanke osallistui messuille esitellen alan työllistymismahdollisuuksia sekä koulutusmahdollisuuksia. Noin 160 alasta kiinnostunutta messukävijää vieraili hankkeen esittelypisteessä.