Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön -webinaarin tallenne

Työn tuunaaminen -luentosarjan osa 1/3 pidettiin Joensuusta käsin 28.10.2020. Työterveyslaitoksen asiantuntija Telma Rivintoja luennoi otsikolla "Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön".

Oman työn tuunaaminen on tärkeää. Totutut tavat saattavat istua tiukassa eikä arjen kiireessä ole aikaa muuttaa rutiineja, vaikka se kehittäisi työtä ja parantaisi jaksamista. Kun työhön käytettävät voimavarat ja työn vaativuus ovat tasapainossa, työn mielekkyys kasvaa. Pääset nyt katsomaan luennon tallenteen!

Ilmoittautuneita oli kaikkiaan 130 ja lisäksi 38 kuulijaa oli mukana muitten koneilta. Loppujen lopuksi webinaariin osallistui reaaliajassa n. 121 kuulijaa. Luento toteutettiin zoom-alustalla ja se mahdollisti vuorovaikutuksen kuulijoiden ja luennoitsijan välillä mm. äänestysten muodossa.

Ajankohtaiset artikkelit

Katso Auri Kanasen video Tiktokissa!

Siivousaiheisilla Tiktok-videoillaan suuret katsojamäärät tavoittanut Auri Kananen julkaisi videon yhteistyössä Puhki-hankkeen kanssa. Pääset katsomaan sen tästä!.

Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltajaopiskelijoiden luona

Puhki -hanke vieraili Liperissä, Ammattiopisto Luovin toimitilahuoltaja-opiskelijoiden luona 28.10.2020. Mukana oli kahdeksan opiskelijaa opettajansa ja ohjaajansa kanssa. Mietimme yhdessä puhtausalan monipuolisuutta ja työllistymismahdollisuuksia.

Arvonnan voittajat!

Careerian Digiviestinnällä näkyvyyttä -webinaarin palautekyselyn arvonnassa festarilaukun voittivat Päivi Sundell, Jarmo Karhunen ja Marja Eikonsalo. Onnea voittajille! .