Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön -webinaarin tallenne

Työn tuunaaminen -luentosarjan osa 1/3 pidettiin Joensuusta käsin 28.10.2020. Työterveyslaitoksen asiantuntija Telma Rivintoja luennoi otsikolla "Työtä tuunaamalla hyvinvointia ja merkitystä työhön".

Oman työn tuunaaminen on tärkeää. Totutut tavat saattavat istua tiukassa eikä arjen kiireessä ole aikaa muuttaa rutiineja, vaikka se kehittäisi työtä ja parantaisi jaksamista. Kun työhön käytettävät voimavarat ja työn vaativuus ovat tasapainossa, työn mielekkyys kasvaa. Pääset nyt katsomaan luennon tallenteen!

Ilmoittautuneita oli kaikkiaan 130 ja lisäksi 38 kuulijaa oli mukana muitten koneilta. Loppujen lopuksi webinaariin osallistui reaaliajassa n. 121 kuulijaa. Luento toteutettiin zoom-alustalla ja se mahdollisti vuorovaikutuksen kuulijoiden ja luennoitsijan välillä mm. äänestysten muodossa.

Tästä löytyvät palautekyselyn tulokset.

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..