Työvoiman tarve -luentosarja: Puhtausalan vetovoimaisuus, 22.10.2019 Tavastialla

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen järjestämä Työvoiman tarve -luentosarjan kolmannen luennon aiheena oli Puhtausalan vetovoimaisuus. Luento pidettiin Ammattiopisto Tavastiassa Hämeenlinnassa 22.10.2019.

Luennoitsijana oli aivan mahtava esiintyjä Karoliina Jarenko (VTM), Filosofian Akatemiasta.

Luennolle paikan päälle osallistui kolmisenkymmentä henkilöä ja etäosallistujina oli lisää noin kolmekymmentä osallistujaa. Luennon lopussa oli työpaja, jonka Karoliina Jarenko ohjasi. Ryhmien ajatukset käsiteltiin yhdessä ja keskustelu oli erittäin vilkasta.

Osallistujien palaute luennosta oli erittäin hyvä, luennon sisältöä ja työpajakeskustelua kiitettiin ja arvosana asteikolla 1 – 5, oli kiitettävä.

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..