Työvoiman tarve -luentosarja: Puhtausalan vetovoimaisuus, 22.10.2019 Tavastialla

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen järjestämä Työvoiman tarve -luentosarjan kolmannen luennon aiheena oli Puhtausalan vetovoimaisuus. Luento pidettiin Ammattiopisto Tavastiassa Hämeenlinnassa 22.10.2019.

Luennoitsijana oli aivan mahtava esiintyjä Karoliina Jarenko (VTM), Filosofian Akatemiasta.

Luennolle paikan päälle osallistui kolmisenkymmentä henkilöä ja etäosallistujina oli lisää noin kolmekymmentä osallistujaa. Luennon lopussa oli työpaja, jonka Karoliina Jarenko ohjasi. Ryhmien ajatukset käsiteltiin yhdessä ja keskustelu oli erittäin vilkasta.

Osallistujien palaute luennosta oli erittäin hyvä, luennon sisältöä ja työpajakeskustelua kiitettiin ja arvosana asteikolla 1 – 5, oli kiitettävä.

Ajankohtaiset artikkelit

Osallistujapalautekyselyn tulokset

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeen puolivälissä teimme osallistujapalautekyselyn. Kiitos kaikille vastanneille!.

Arvontojen voittajia!

Puhki -hankkeen osallistujapalautteessa repun voittivat Maija Hinkkanen Tampereelta ja Jaana Hukka Kiteenlahdesta. Reput on toimitettu voittajille. Puhki -hankkeen 6.5.

Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa -webinaarikoulutus pidettiin 6.5.2020

Puhki-hanke ja Suomen Kotityöpalveluyhdistys ry järjestivät maksuttoman webinaarin Kotityöpalveluyritysten vastuullinen toiminta poikkeustilanteissa 6.5.2020. Puolitoistatuntisessa webinaarissa kouluttajana oli lehtori ja puhtausalan asiantuntija Leila Kakko TAMK:sta.