Puhki-hankkeen päätösseminaari

Aika: 21.4.2021 klo 13.00 - 14.45 etäyhteydellä

Vähän yli kaksi vuotta kestänyt Puhtausala kiinnostavaksi -hanke on päättymässä. Hankkeessa on edistetty alan näkyvyyttä ja houkuttelevuutta nuorten, alanvaihtajien ja maahanmuuttajien keskuudessa monin tavoin. Lisäksi hanke on tuottanut runsaasti alan esittelyyn liittyvää materiaalia, joka on täysin vapaasti kaikkien käytettävissä. Jos haluaisit vinkata kiinnostavasta alasta jollekin, joka pohtii mitä tehdä isona, tsekkaa vaikka sopiva video puhki.fi -sivuilta ja laita jakoon! Lisäksi hankkeessa on tuotettu materiaalia alan opiskelun tueksi erilaisten tehtävien ja pelien sekä S2-materiaalin muodossa.

Hankkeen päätösseminaarissa esitellään parhaat palat hankkeen aikaansaannoksista sekä kuullaan kolme mielenkiintoista puheenvuoroa. Tervetuloa mukaan, alta löydät ilmoittautumislinkin!

Ohjelmassa:

Aloitussanat
Hankkeen tarina

Puheenvuoro: Suomalainen siivous vientituotteena
Auri Kananen, palveluesimies, somevaikuttaja / Duo Siivouspalvelut Oy

Puheenvuoro: Puhtausalan koulutus- ja työvoimatarpeen ennakointi
Leila Kakko, lehtori, puhtausalan asiantuntija / TAMK

Puheenvuoro: Puhtausalan käytännön työelämätaitojen vahvistamista virtuaalisesti
Sara Käkönen, Marketing and Customer Success Manager / 3DBear

Seminaari on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittaudu viimeistään 19.4. Tervetuloa!

Liity mukaan tästä!

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen.

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä.

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä.