Puhtausalan osaamiskartoitus

Olemme tehneet Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa puhtausalan osaamiskartoituksen. Tämä osaamisen kartoitus on tarkoitettu puhtausalan opintoja suunnitteleville sekä hyödynnettäväksi alan koulutusten aloitusvaiheessa ja myöhemmin koulutuksen aikana. Kartoituksen avulla opiskelijat voivat seurata oman osaamisensa kehittymistä koulutuksen aikana.

Kartoitus on tehty Forms ohjelmalla. Formsia on helppo käyttää ja jakaa linkin tai QR- koodin avulla. Lisäksi Forms lomake on täytettävissä niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Tässä hyödynnettäväksi tämä osaamiskartoitus tulostettavana versiona sekä lisäksi Forms linkki, jonka avulla osaamiskartoituksen voi monistaa omaan käyttöön. Tämä linkki on saatavilla 31.5.2021 asti.

Ajankohtaiset artikkelit

Hanke päättyy, mutta työmme puhtausalan edistämiseksi jatkuu!

Reilut kaksi vuotta on vierähtänyt nopeasti ja hankkeemme päättyy kesäkuun lopussa 2021. Hankekausi oli hyvin poikkeuksellinen koronaviruspandemiasta johtuen..

Opas TET-jaksolle

Puhtausala kiinnostavaksi -hankkeessa on tuotettu opasvihkonen, jonka avulla tettiläinen voidaan perehdyttää siivoustyöhön. Olemme tehneet myös thinglink-oppimisympäristön, jossa on videoita opasvihkosen aiheista. Pääset Thinglink-ympäristöön alla olevasta linkistä..

Positiivinen asenne puhtausalan imagon luojana

Puhtauspalvelualalla on ollut ja tulee olemaan työvoimapulaa. Alaa pidetään raskaana, likaisena ja huonosti palkattuna. Puhtausalaa ei arvosteta ja ajatellaan, että jokainen osaa siivota ja heiluttaa rättiä..